LT RU EN

Pieno, sūrio milteliai

Šiandieninės technologijos leidžia modifikuoti net ir įprastus, gerai pažįstamus produktus, pritaikant juos konkretiems vartotojo poreikiams bei sumažinti jų kainas.

Be įprastinių, standartinių nugriebto ie nenugriebto pieno miltelių siūlome modifikuotus jų mišinius, pritaikytus konkretiems gaminiams:

  • kepiniams;
  • konditerijai;
  • valgomiesiems ledams

Nugriebto pieno milteliai:

Pieno miltelių mišinys kepėjams

"Bakery"

15% baltymų  

Pieno miltelių mišinys konditeriams

"Confectionery 8"

8% baltymų  

Pieno miltelių mišiniai ledų gamybai

"Ice Cream"

20 - 34% baltymų  

Standartiniai pieno milteliai

ADPI 34% baltymų  

Nenugriebto pieno milteliai:

Pieno miltelių mišinys kepėjams

"26/10"

10% baltymų  
26% riebalų (aug.)  

Pieno miltelių mišinys kepėjams ir konditeriams

"POLSERO <VF>

23% baltymų  
26% riebalų (aug.)  

Pieno milteliai standartiniai

"POLSERO <MF>"

23% baltymų  
26%riebalų (pieno)  

Išrūgų milteliai:

Saldžių išrūgų milteliai

SWP

11% baltymų  

Demineralizuoti išrūgų milteliai

SWP DEMI 11% baltymų  

Koncentratai

Kazeinatai: Kalcio, Kalio, Natrio

 

92% baltymų  

Pieno baltymų koncentratai: 40, 56, 85

MPC  

40 / 56 / 85 % baltymų  

Išrūgų baltymų koncentratai: 30, 40, 60

WPC  

30 / 40 / 60 % baltymų

 

Be šių, populiariausių, produktų galime pasiūlyti ir visą eilę mišinių, kuriuose tiek baltymų kiekis, tiek sudėtis bus pritaikyta konkrečiai jūsų poreikiams.

Kazeinatus, pieno ir išrūgų baltymų koncentratus tiekiame pagal atskirus užsakymus.

 

Sūrio milteliai

Specialia džiovinimo technologija Olandijoje pagaminti populiariausių sūrių milteliai:

Gouda, Čederis, Parmezanas,  Kamemberas, Mėlynasis ir daug kitų.

Taip pat galimi kelių sūrių miltelių mišiniai, mišiniai su prieskoniais.

Puikus priedas visiems užkadžiams, padažams.

PRISTATOME NAUJIENĄ

  

Pienas

 

Sūrio milteliai iš Olandijos!

 

Puikios kokybės, įvairių skonių,
įvairių frakcijų sūrio milteliai.

Gouda, parmesanas ar kiti
suteiks jūsų gaminiui solidų,
pikantišką skonį,

matomus sūrio intarpus.